Private label-supplementen

Geïnteresseerd in het opzetten van je eigen sportvoedingsmerk? Met onze Private Label Sportsupplementen kun je binnen een maand live gaan met je eigen sportvoeding. Wij helpen u bij de productkeuze tot en met het uiterlijk van uw producten. Dit doen wij allemaal zelf, zodat u kunt profiteren van scherpe prijzen en eindeloze mogelijkheden in zowel de inhoud als de uitstraling van uw product. Stop nu met lid worden en verdien waar u altijd al recht op had!

Wat zijn private label sportsupplementen?

Private label supplementen zijn eigen samengestelde producten die volledig op uw wensen zijn afgestemd. Private label supplementen zijn zo specifiek dat de overgrote meerderheid onze white label supplementen aankan. Private label is ideaal als u een unieke formulering wilt of als u dergelijke aanpassingen wilt aan een formulering die speciaal voor u gemaakt moet worden. Als u deze behoefte echter niet heeft, raden wij aan om te kiezen voor white label supplementen.

Waarom private label sportsupplementen.

Private label sportvoeding bestaat eigenlijk al een tijdje. De redenen voor het hebben van een eigen sportvoedingslijn zijn voor iedereen anders. Wat de reden ook is, private label sportvoeding heeft in veel gevallen meer voordelen dan nadelen voor u. De vraag naar private label sportvoeding is de afgelopen jaren flink toegenomen.

Private label sportvoeding biedt uitkomst.

Geïnteresseerd in het opzetten van je eigen sportvoedingsmerk? Met onze Private Label Sportsupplementen kun je binnen een maand live gaan met je eigen sportvoeding. Wij helpen u bij de productkeuze tot en met het uiterlijk van uw producten. Dit doen wij allemaal zelf, zodat u kunt profiteren van scherpe prijzen en eindeloze mogelijkheden in zowel de inhoud als de uitstraling van uw product. Stop nu met lid worden en begin met verdienen waar je altijd recht op had!

Toenemende trend

We zien een toenemende trend bij jonge ondernemers die overstappen van het verkopen van bestaande merken en beginnen met een private label sportvoedingslijn zodra de inkomsten zo hoog zijn dat het eigenlijk verplicht is om een eigen lijn te starten.

Private label supplementen zijn eigen samengestelde producten die helemaal op jouw wensen zijn afgestemd

De mogelijkheden?

We ontwikkelen dagelijks nieuwe formuleringen. Van poeders die we naar wens mengen tot het inkapselen van specifieke formuleringen. Heeft u al een bestaande formule of heeft u onderzoek gedaan naar een specifieke formule die u wilt? Bekijk de mogelijkheden bij ons! We maken niet alleen wat je vraagt, maar optimaliseren elke formule tot een nog beter eindproduct.

Voordelen van Private label-supplementen.

Private label-supplementen hebben veel voordelen ten opzichte van white label-supplementen. Onze vakmensen maken specifieke composities met de hoogste kwaliteit en precisie. Met private label supplementen heb je echt een uniek product dat garant staat voor kwaliteit en perfectie. We kunnen de hele look aanpassen als je wilt.

Exclusieve en exotische ingrediënten

Volledig geproduceerd volgens EU-regelgeving

De productie gebeurt onder GMP

Snelle levertijd, ook in grotere series

Kies uit verschillende potkleuren

Mag vanaf 300 kilo

Mogelijkheid om in zakken te verpakken

Concurrerende prijs/kwaliteit verhouding

Advies op maat

custom formulas gemaakt

%

hoogwaardige grondstoffen

Jarenlange ervaring

PRIVATE LABEL SUPPLEMENTEN

Aan de slag gaan met huismerksupplementen is een hele klus. Star Nutraceuticals hanteert een minimale afname van 300kg per smaak. Naast de unieke formulering werken wij alleen met de hoogste kwaliteit grondstoffen. Onze aroma’s zijn identiek van aard en u kunt ze geheel naar eigen wens aanpassen. We gebruiken helemaal geen chemische smaakstoffen. Al onze aroma’s zijn natuurlijk identiek of 100% natuurlijk!

Daarnaast gebruiken we pure grondstoffen van de beste producenten ter wereld. Bijvoorbeeld Arla, Volac, Carbery om er maar een paar te noemen. Zoals we al eerder zeiden is kwaliteit voor ons enorm belangrijk en daarom werken we met bewezen en wetenschappelijk onderbouwde kruidenextracten.

Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u goed adviseren en aangeven wat wel en niet mogelijk is. Alle producties zijn onderworpen aan EU-regelgeving en kunnen alleen plaatsvinden met toegestane formuleringen onder GMP. We controleren elke formulering aan het begin om teleurstelling achteraf te voorkomen. Private label supplementen worden altijd gesampled voordat we ze gaan produceren, hoeveel haast je ook hebt! Na goedkeuring van het monster gaan we over tot productie. Je moet rekening houden met minimaal 2 tot 3 proefrondes.

Speciale opmerking: we gebruiken GEEN aminozuren om het eiwitgehalte te verhogen! We bieden alleen eerlijke formuleringen met volledige openbaarmaking van wat gaat erin dankzij de standaard meegeleverde productspecificatiebladen en COA-formulieren op aanvraag.

Klaar voor private label-supplementen?

Neem snel contact met ons op voor een afspraak met onze professionals! Je krijgt binnen 1 werkdag antwoord.