Verpakkingsontwerp

We maken van elk concept een waar kunstwerk. Van het ontwerp van uw logo, huisstijl tot sfeerfotografie en losse foto’s. Alles wordt gedaan door digitale kunstnerds met meer dan 15 jaar ervaring.

Wij kijken verder

Een belangrijk onderdeel van uw eigen foodmerk is de uitstraling van uw product. We hebben een jong dynamisch creatief ontwerpteam dat constant bezig is met nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van productuitstraling in voedingssupplementen. We kijken verder dan je merk en gaan een stap verder door te onderzoeken wat je doelgroep leuk vindt. De concurrentie voorblijven en uw supplementen op de markt brengen is ontzettend moeilijk en wij helpen u graag een handje door gericht marktonderzoek voor u te doen.

We gebruiken kleurenpsychologie

Jarenlange kennis op het gebied van design hebben ervoor gezorgd dat wij met onze in-house studio volledig op maat verpakkingsontwerp voor onze klanten kunnen verzorgen. Wij gebruiken kleurpsychologie in combinatie met modern design om uw merk qua uitstraling naar een zeer hoog niveau te tillen.

Hoogwaardige materialen

Ieder merk vraagt om een andere aanpak, dat begrijpen wij bij Star Nutraceuticals als geen ander. Daarom kunnen we praktisch alles voor uw merk op maat maken. Om de kwaliteit te garanderen, gebruiken we alleen hoogwaardige materialen. We hebben een selectie van potten, tassen en labelmaterialen waaruit u kunt kiezen. Deze selectie zorgt ervoor dat uw merk als bedacht kan worden weergegeven.

UV resistant

Persoonlijke wensen met betrekking tot uw merk bespreken we graag met u. Ons materiaal is sterk, UV-bestendig en van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs en volledig op maat. Stuur ons een bericht met uw labelgrootte en u krijgt binnen 24 uur een reactie. Laat je verrassen door onze artistieke vrijheid.

Ons creatieve team heeft kunstwerken ontworpen voor verschillende grote merken in de supplementenindustrie. Wij weten wat er nodig is om een succesvolle branding te maken.

Rendering

Natuurlijk wil je dat je label of logo in zijn volle glorie gezien wordt. Bij het modelleren tonen we jouw kunstwerk in een zogenaamde mockup. Bijna niet van echt te onderscheiden en ideaal als je snel aan de slag wilt met je marketing of webshop. Onze mockups zijn een directe digitale kopie van onze white label potten.

Fotografie

Star Nutraceuticals heeft fotografen in dienst met uitgebreide ervaring in het professionele circuit. Losse foto’s van uw producten zijn voor ons geen probleem. Wij maken ze voor u en doen ook de retouchering. Het resultaat is een strakke, mooie foto van het eindresultaat die voor elk digitaal doeleinde kan worden gebruikt. Daarnaast kunnen we sfeerfoto’s aanleveren of modelfoto’s ordenen.

Presentatie

Een perfecte presentatie van producten is essentieel voor het succes van een merk. Statistieken hebben aangetoond dat potentiële klanten eerder geneigd zijn om producten te kopen als de productpresentatie overeenkomt met wat de klant ontvangt. Met behulp van fotografie maken we deze stap zo klein mogelijk.

Wij bieden meer dan alleen labels

We bieden specifieke echte, praktische zakelijke oplossingen die voldoen aan uw unieke en gevarieerde behoeften als u actief bent in supplementen, inclusief branding.

Wij bieden alleen materialen van de hoogste kwaliteit. Op verzoek kunnen wij indien nodig op alle soorten materialen leveren. Houd er rekening mee dat dit in het begin meer tijd kost.

We houden van materialen

We nemen het woord maatwerk serieus. Met een breed scala aan opties om uit te kiezen, helpen we u labels te maken die net zo uniek zijn als uw product. Bekijk onze glanzende, matte, holografische labels voor het maken van de perfecte aangepaste labels.

HOLOGRAM RAINBOW SILVER PET

62G/㎡OR 120G/㎡, Exclusief en uniek. Super hoogglans en Hyper Matte Rainbow. Dit is glitter, glamour!

MATTE PP

62G/㎡ OR 80G/㎡, Exclusief en premium gevoel. Voelt als een gave mat gewrapte auto als het goed is gedaan!

SUPER GLOSSY POLY

62G/㎡  Hoogglans staat iedereen geweldig.

Op zoek naar iets speciaals? Op aanvraag kunnen we printen op Uv Spot, Wine Kraft, Pure Kraft, Structured, Gold en nog veel meer materialen.

Enkele inspiratie van ons werk

Star Nutraceuticals sluit met al haar klanten een discretieovereenkomst waarin we zo discreet mogelijk zijn. Het is niet de bedoeling dat we gaan screenen met merken die dat niet willen. We hebben genoeg merken en marktaandeel om eventuele twijfels weg te nemen die sommige potentiële klanten kunnen hebben.

Klaar om uw merk te starten?

Neem snel contact met ons op voor een afspraak met onze professionals! Je krijgt binnen 1 werkdag antwoord.