Over Star

Voedingssupplementen sinds 1985. Gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van sportsupplementen. Het hoogste niveau van sportvoedingssupplementen.

Gepassioneerd team van denkers en doeners

Wij zijn al sinds 1985 bezig met voedingssupplementen. Wat begon als de eerste fysieke fitnesswinkel in de regio Rotterdam is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van sportvoeding. Met meer dan 30 jaar ervaring in componeren en produceren kunnen we stellen dat we zeer ervaren zijn.

Jarenlange ervaring in het samenstellen en vervaardigen van supplementen

Fitnesswinkel in Rotterdam en omstreken gespecialiseerd in de verkoop van sportvoeding

%

Alles-in-één oplossing waarbij alle processen in eigen beheer worden uitgevoerd!

Zeg hallo tegen...

Het hoogste niveau van sportvoedingssupplementen.

Duidelijke Communicatie

Wij zijn een gedreven team van denkers en doeners, met een Nederlandse (Rotterdamse) mentaliteit “Niet lullen, maar poetsen”. Elke dag ontwikkelen we passende producten & oplossingen voor de toekomst van uw merk. Dat is onze specialiteit. Op basis van ervaring, inzichten en design maken wij gebruik van toonaangevende technologie om uw product op tijd te leveren zoals gewenst. Wij zijn pas tevreden als alles klopt. We ontwerpen en ontwikkelen in eigen huis of met een selectie van partners, in een gestroomlijnd proces. Duidelijke communicatie en snelle levering. We volgen ons ontwikkeltraject van A tot Z, zodat we aan het eind een product of branding opleveren waar u tevreden mee bent. En ook daarna blijven we ons ontwikkelen, zodat elk product meegroeit met de markt.

De weg naar perfectie

Ons streven naar uitmuntendheid stelt ons in staat om de meest betrouwbare producten aan te bieden op het gebied van smaak, oplosbaarheid en dichtheid, evenals natuurlijk de samenstelling. Alle supplementen van Star Nutraceuticals worden vervaardigd en verpakt onder de GMP-vereisten (good manufacturing practice). GMP-certificering zorgt ervoor dat producten consistent worden geproduceerd en gecontroleerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Alvorens de fabriek te verlaten, worden onze producten willekeurig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat de voedingsinformatie correct is. Star Nutraceuticals maakt alleen gebruik van onafhankelijke laboratoria met uitgebreide kennis en diepgaande ervaring met betrekking tot sportvoedingsproducten. In ons geval hebben we standaard kwaliteitscontrole bij het produceren en testen van de grondstoffen en willekeurige selectie op kwaliteitsmengsel.

Pas jij binnen onze organisatie?
We zoeken Talent

Klik op de onderstaande knop om de openstaande vacatures te bekijken.

Je eigen merk starten?

Je eigen supplementen merk starten of een nieuwe start maken? Dan zijn white label supplementen wellicht wat u zoekt! Hoogwaardige sportsupplementen direct uit voorraad leverbaar.