Kwaliteitscontrole

De gezondheid van onze klanten is een topprioriteit voor ons, daarom stellen we voedingsanalyses beschikbaar voor al onze klanten. Star Nutraceuticals maakt alleen gebruik van onafhankelijke laboratoria met uitgebreide kennis en diepgaande ervaring met betrekking tot sportvoedingsproducten. Nog voordat u uw bestelling plaatst, hebben wij productspecificatiebladen (PSS) beschikbaar. Zo weet de eindklant dat wat er op het etiket staat ook is wat elk product bevat.

GMP gecertificeerd

Helder en transparant zodat u zeker weet waar u aan toe bent. Ons streven naar uitmuntendheid stelt ons in staat om de meest betrouwbare producten aan te bieden op het gebied van smaak, oplosbaarheid en dichtheid, evenals natuurlijk samenstelling. Alle supplementen van Star Nutraceuticals worden vervaardigd en verpakt onder de GMP-vereisten (good manufacturing practice).

Voldoen aan uw behoeften.

Wij produceren alleen onder Europese wetgeving en zijn GMP gecertificeerd. Beide locaties volgen 100% HACCP-richtlijnen en voldoen aan de strengste hygiëne-eisen. GMP-certificering zorgt ervoor dat supplementen consistent worden geproduceerd en gecontroleerd volgens kwaliteitsnormen.

GMP-certificering zorgt ervoor dat supplementen consistent worden geproduceerd en gecontroleerd volgens kwaliteitsnormen.

Wat is GMP?

GMP is ontworpen om het eindproduct te standaardiseren en het risico op fabricagefouten in elke stap van de farmaceutische productie te elimineren. GMP-certificering is een van de belangrijkste consumentenverzekeringen voor een kwaliteitsproduct. GMP-certificering wordt erkend in Europa en is nu de standaard in elk land. Elke productie van Star Nutraceuticals van onze sportvoedingsproducten en/of grondstoffen is getest op verboden stoffen en is veilig in gebruik. Meerdere keren per jaar krijgen wij een audit waarbij fysiek wordt gecontroleerd of alles hardware & software correct is.

PRODUCT ANALYSE.

Alvorens de fabriek te verlaten, worden onze producten willekeurig geanalyseerd om er zeker van te zijn dat de voedingsinformatie correct is.

Het productieproces is zeer expliciet en daarom is er altijd mensenhand nodig tijdens en na de productie. Wat u eerder wilt bereiken, betekent niet noodzakelijk dat u het juiste product voor uw klant hebt gemaakt. In elke stap van ons productieproces testen we kwaliteit en smaakstoffen.

In elk geval gebruiken we Eurofins om de kwaliteit van grondstoffen te controleren of voor het uitgebreid testen van ingrediënten om te voldoen aan de GMP-normen.

Voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Bij aankomst in ons magazijn in Nederland vindt er een tweede keuring plaats waarin we structuur, smaak en mengbaarheid opnieuw testen. Star Nutraceuticals maakt alleen gebruik van onafhankelijke laboratoria. Bij Star gebruiken we gezond verstand om een constant kwaliteitsniveau te bereiken, testen we uw product in realtime en elke batch om er zeker van te zijn dat hetzelfde product wordt geproduceerd.

Laten we duidelijk zijn. In alle gevallen als onze voedingsdeskundige het product niet goedkeurt, verzenden we dit product niet en begint het productieproces opnieuw. Op deze manier houden we ons kwaliteitsniveau aan de hoogst mogelijke normen. Zelfs machines kunnen fouten maken en het is onze taak om u de kwaliteit te leveren zoals belooft.

Klaar om te beginnen?

We bieden alle essentiële voedingssupplementen en bovendien nieuwe technologische hoogtepunten in de wereld van voedingssupplementen. Neem snel contact met ons op voor een afspraak met onze professionals! Je krijgt binnen 1 werkdag antwoord.