Reacties – 

0

Discussion – 

0

Private label EAA (Essential Amino Acids)

Meer dan 9 essentiële aminozuren in poedervorm en tabletvorm in geweldige smaken. Zowel kleine als grote aantallen zijn bij ons mogelijk. Vergroot je kansen met je eigen voedingsmerk en start nu en ervaar kwaliteit en perfectie. We reageren binnen 24 uur met een eventuele prijsindicatie.

EAA: essentiële aminozuren. EAA bevat negen essentiële aminozuren, maar ze zijn niet allemaal even relevant voor het lichaam. Daarnaast hebben de belangrijkste aminozuren (leucine, isoleucine en valine) een lagere hoeveelheid in EAA-supplementen dan BCAA. EAA is vooral belangrijk voor mensen die niet genoeg eiwitten binnen krijgen in hun dagelijkse voeding, zoals veganisten.

Essentiële aminozuren zijn essentieel omdat ze alleen via voedsel kunnen worden opgenomen. Het lichaam kan deze niet zelf synthetiseren. Er zijn 9 soorten aminozuren die hierbij horen: leucine, isoleucine, valine, lysine, fenylalanine, tryptofaan, threonine, methionine en histidine.

Je kunt ze krijgen van voedingsmiddelen zoals vlees en zuivel. De hoeveelheden zijn echter meestal lager dan in de essentiële aminozuren.

100% KWALITEIT EAA

Kwaliteit is erg belangrijk voor ons, onze EAA zinkt niet naar de bodem, zelfs niet na urenlange stilstand. Bovendien is het niet bitter en heeft het een zeer goede smaak. EAA is een vrij nieuwe vorm van essentiële aminozuren.

Star Nutraceuticals kan eaa uit ons assortiment in bulk of onder uw eigen private label leveren.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Interessante artikels…