Reacties – 

0

Discussion – 

0

Private label BCAA (Branched Chain Amino Acids)

We bieden zowel 2:1:1 als 8:1:1 BCAA-verhoudingen op smaak of neutraal. Zowel kleine als grote aantallen zijn bij ons mogelijk. Vergroot je kansen met je eigen voedingsmerk en start nu en ervaar kwaliteit en perfectie. We reageren binnen 24 uur met een mogelijke prijsindicatie of meld je nu aan om white label supplementprijzen te krijgen.

Benieuwd welke bcaa-variant geschikt is voor jouw voedingsmerk?

Een populair supplement onder sporters is BCAA (branched chain aminozuren), en dat is ook terug te zien in de private labeling.

BCAA is de afkorting voor vertakte keten aminozuren. Deze worden ook wel de “aminozuren met vertakte keten” genoemd. Deze bestaan ​​uit de drie essentiële aminozuren: leucine, isoleucine en valine. Daarnaast zijn aminozuren kortweg de bouwstenen van eiwitten en deze zijn onder andere belangrijk voor spieropbouw. Bovendien vormen de drie aminozuren leucine, isoleucine en valine een derde van de negen essentiële aminozuren in totaal. En ongeveer 70 procent van het totale spiereiwit.

Bij Star Nutraceuticals zijn we op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en ook BCAA is onderhevig aan constante veranderingen. Voor uw voedingsmerk kunnen we gearomatiseerde of niet-gearomatiseerde 2:1:1 en 8:1:1 verhoudingen leveren. Wij vinden kwaliteit enorm belangrijk, onze BCAA zinkt niet naar de bodem, ook niet na urenlang downtime. Bovendien is het niet bitter en heeft het een zeer goede smaak.

Star Nutraceuticals kan elke bcaa in ons assortiment in bulk of onder uw eigen private label leveren. Wij leveren verschillende bcaa-soorten waaronder de poeder-, capsule- en tabletvorm.

BCAA 2:1:1

De beste BCAA-verhouding voor leucine, isoleucine en valine is 2:1:1. Waarom is dit een betere verhouding van BCAA’s dan bijvoorbeeld 4:1:1? Dit komt door de verwarring dat leucine het belangrijkst is voor de synthese van spiereiwitten in vergelijking met isoleucine en valine. Veel merken denken dat een hogere verhouding leucine dus leidt tot meer spiergroei. Maar dit is per definitie niet waar!

BCAA 8:1:1

De nieuwe standaard voor BCAA’s is een verhoogde verhouding van leucine, 8:1:1 tot de andere BCAA’s. Met deze verhouding hoeft u de totale dosering van het product niet te verhogen om een ​​hoog gehalte aan leucine te krijgen. De belangrijkste aminozuren L-glutamine en L-alanine zijn ook inbegrepen. Kortom, een meer totaalproduct dat wereldwijd steeds meer aan populariteit wint. Wij leveren deze BCAA in poedervorm in verschillende smaken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem snel contact met ons op voor gedegen advies en eventuele BCAA-stalen voor uw merk! Antwoord binnen 24 uur.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Interessante artikels…